Arvonnan säännöt

13.02.2022

1. Järjestäjä

Brand ID Oy, Raumanjuovantie 2, 28100 PORI, Y-tunnus 0419109-4.

2. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua ajalla 13.02-28.02.2023

3. Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan Brand ID Oy:n Linkedin, Instagram sekä Facebook -sivuilla. Osallistuminen edellyttää antamaan palautettu verkkosivuista osoitteeseen info@brandid.fi  Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta päivän kuluessa voitosta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Brand ID Oy:llä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Linkedin, Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

4. Palkinto

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja (5 lippua per some, Linkedin, Instagram ja Facebook). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen.

5. Arvonta

Arvontaan osallistuvat kaikki 28.02.2023. kello 23:59 mennessä Linkedin, Instagram tai Facebookin verkkosivu julkaisua koskevaa lähetettyä palautetta osoitteeseen info@brandid.fi . Arvonta suoritetaan 01.03.2023. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Linkedin, Instagram ja/tai Facebookin välityksellä. Voittajien nimet voidaan julkaista myös Brand ID-konsernin some-sivuilla Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Porissa, 13.02.2023, Brand ID